Έχεις απορία για την Ιο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ιος / Ιος Παραλιες / Γιαλός Ιος

Η παραλία Γιαλός είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ίου. Θα είναι και η πρώτη σας επαφή με τις παραλίες της Ίου καθώς ο Γιαλός βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Ο Γιαλός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία. Υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, beach bar και κέντρο θαλάσσιων σπορ. Αν είστε μεγάλη παρέα, μπορείτε να εξασκηθείτε παίζοντας beach volley στο γήπεδο που βρίσκεται περίπου στο κεντρικό σημείο της παραλίας.
Η παραλία αποτελείται από χρυσή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Επειδή ο Γιαλός βρίσκεται μέσα σε μεγάλο κόλπο, είναι προστατευμένος από κύματα. 
Ο Γιαλός είναι αρκετά δημοφιλές μέρος, αλλά εξαιτίας του μεγέθους του, σπάνια γεμίζει με επισκέπτες. Αν τυχόν δεν μπορείτε να βρείτε ελεύθερη ομπρέλα, προχωρήστε στο βορειοδυτικό κομμάτι της παραλίας, όπου υπάρχουν δένδρα με φυσική σκιά.
Στην περιοχή θα βρείτε όλες τις τουριστικές υποδομές όπως ταβέρνες εστιατόρια και μίνι μάρκετ. Για να φτάσετε στο Γιαλό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κτελ που έχει προορισμό το λιμάνι της Ίου.



Σχόλια

Τα Brands Μας