Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Κάμειρος

Η παραλία Κάμειρος βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Ρόδου, 32 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού. Η παραλία είναι μια από τις λιγότερο γνωστές στην Ρόδο και αυτό την κάνει μέρος για χαλαρωτική ηλιοθεραπεία και ένα ήρεμο μπάνιο. Είναι αμμουδερή και διαθέτει μερική οργάνωση, μόνο ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση. Λόγω της θέσης της είναι εκτεθειμένη στους βόρειους ανέμους, οι οποίοι φέρνουν φύκια και κύματα. Θα βρείτε επίσης δύο παραθαλάσσιες ταβέρνες στις οποίες μπορείτε να προμηθευθείτε σχεδόν τα πάντα.
Η περιοχή αυτή είναι αρκετά απομονωμένη, χωρίς εγκαταστάσεις, όπου κυριαρχεί το φυσικό τοπίο. Το must see της περιοχής είναι η αρχαία πόλη της Κάμειρου. Βρίσκεται 1 χιλιόμετρο νότια της παραλίας, στην κορυφή ενός υψώματος. Η Αρχαία Κάμειρος, μαζί με την Ιαλυσό και τη Λίνδο, ήταν οι τρεις πιο σημαντικές πόλης Ρόδου, με πολλές εμπορικές δραστηριότητες.
Η κατάλληλη επίσκεψη σε αυτό το τμήμα της Ρόδου είναι η περιήγηση ανάμεσα στα αρχαία σοκάκια της Αρχαίας Καμείρου και μετά ένα δροσιστικό μπάνιο στην παραλία.        



Σχόλια

Τα Brands Μας