Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Κρεμαστή Ρόδος

Η παραλία Κρεμαστή βρίσκεται 11 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου, στις βορειοδυτικές ακτές του νησιού και κοντά στο αεροδρόμιο. Η παραλία πήρε το όνομα της από το ομώνυμο χωριό από το οποίο θα περάσετε για να φτάσετε στην θαλάσσια περιοχή του.
Η Κρεμαστή είναι ένα τμήμα της τεράστιας παραλίας η οποία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της βορειοδυτικής ακτογραμμής της Ρόδου. Η παραλία είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες και ομπρέλες, κέντρα θαλάσσιων σπορ όπου μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό για windsurfing. Μάλιστα η ακτογραμμή αυτή, φημίζεται για τις άψογες συνθήκες εξαιτίας των ανέμων, για σπορ όπως το kitesurfing και windsurfing. Επίσης στην παραλία υπάρχουν γήπεδα τένις. Η Κρεμαστή αποτελείται κυρίως από βότσαλα αλλά και άμμο. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά και ο ήχος από τα αεροπλάνα μπορεί να είναι ενοχλητικός.
Το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και εστιατορίων βρίσκεται μέσα στο χωριό. Η κεντρική πλατεία στη Κρεμαστή είναι πολύ γραφική με τα δένδρα και την μεγάλη εκκλησία. Γενικά το χωριό είναι πολύ όμορφο και αξίζει μια επίσκεψη, ειδικά στις 15 Αυγούστου στη γιορτή της Παναγίας Κρεμαστής, όπου διοργανώνεται μεγάλη υπαίθρια  αγορά. Είναι επίσης ενδιαφέρον να γνωρίζετε ότι κάθε Αύγουστο στη Κρεμαστή διοργανώνεται η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας. 
          
 



Σχόλια

Τα Brands Μας