Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Λοθιάρικα

Η παραλία Λοθιάρικα βρίσκεται 53 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου στις νοτιοανατολικές ακτές του νησιού. Είναι ένας μικρός κόλπος στο ίδιο ακρωτήρι πάνω στο οποίο βρίσκεται η Λίνδος.
Η παραλία αποτελείται από βότσαλα και όλη η περιοχή είναι ένα ήσυχο μέρος. Επειδή τα Λοθιάρικα βρίσκονται στην ακτογραμμή ανάμεσα στην θαλάσσια περιοχή της Λάρδου και του οικισμού Πεύκοι, πάνω στην επαρχιακή οδό Λάργου-Λίνδου, θα έχετε πράγματα να δείτε πριν ή μετά το μπάνιο σας. Αριστερά και δεξιά των Λοθιάρικων, σε πολύ κοντινή απόσταση, υπάρχουν και άλλες παραλίες τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε. Επίσης η ακτογραμμή έχει βράχια σε κάποια σημεία και αυτό την κάνει για βουτιές με μάσκα και βατραχοπέδιλα.
Μετά το μπάνιο στα Λοθιάρικα, μπορείτε να επισκεφτείτε την Λίνδο, με τα γραφικά  στενάκια και φυσικά το φρούριο χτισμένο πάνω στην κορυφή του βουνού, αλλά και το όμορφο χωριό της Λάρδου.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, στα Λοθιάρικα και κυρίως στην γύρω περιοχή, θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, ταβέρνες και καφετέριες.

 



Σχόλια

Τα Brands Μας