Έχεις απορία για την Μύκονο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Μύκονος / Μυκονος Αξιοθεατα / Χώρα

Η πρωτεύουσα της Μυκόνου, η Χώρα, βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, σε μια ιδανική τοποθεσία με καλό κλίμα και μοναδική αρχιτεκτονική.
Παρά το γεγονός ότι η Μύκονος είναι αρκετά γνωστή, είναι ένα από τα λίγα μέρη που διατηρεί τα παραδοσιακά στοιχεία της και ακολουθεί με ακρίβεια την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Αντικρίζοντας τη Χώρα για πρώτη φορά, ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από τα μοναδικά κυκλαδίτικα λευκά σπίτια το ένα χτισμένο δίπλα στο άλλο, δημιουργώντας αμέτρητα στενά δρομάκια, τις όμορφες εκκλησίες, τα μουσεία και τους ανεμόμυλους.
Στη Χώρα υπάρχει μια ποικιλία από καταστήματα, μπουτίκ, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, κλαμπ για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Εάν επιλέξετε να περπατήσετε ανάμεσα στα στενά δρομάκια το βράδυ, έχετε κατά νου ότι είναι συνήθως γεμάτα από κόσμο. Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε την πόλη με τα πόδια πόλη πιο ήσυχα με τα πόδια, χωρίς την πολυκοσμία των απογευματινών ωρών.
Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ουζάκι σας σε μια από τις καφετέριες που υπάρχουν στα σοκάκια χαζεύοντας τους ανθρώπους που πηγαινοέρχονται.
Η Χώρα της Μυκόνου θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά της και την ποικιλία των επιλογών για ψώνια, φαγητό και ποτό και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.



 

Σχόλια

Τα Brands Μας