Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Τραγανού

Η παραλία Τραγανού είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Ρόδου. Βρίσκεται στις ανατολικές ακτές του νησιού, 17 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Το Φαληράκι είναι επίσης κοντά, μόλις 5 χιλιόμετρα βόρεια. Η Τραγανού αποτελείται από λεία βότσαλα και είναι γνωστή για την σπηλιά η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της παραλίας. Είναι οργανωμένη τμηματικά, διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση. Τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά της εμπνέουν τους επισκέπτες της για ολοήμερο κολύμπι. Τα κατακόρυφα βράχια στην αριστερή πλευρά της Τραγανού, το οποία υψώνονται από την θάλασσα, αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις της μάσκας. Μην ξεχάσετε και τα βατραχοπέδιλα για να μπορέσετε να εξερευνήσετε πιο γρήγορα και ξεκούραστα την εντυπωσιακή ακτογραμμή.
Αν θέλετε να βρείτε ένα πιο χαλαρωτικό μέρος, μπορείτε να κατευθυνθείτε μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο νότια όπου μαζεύεται λιγότερος κόσμος.
Στην περιοχή δεν υπάρχουν τουριστικές εγκαταστάσεις, μόνο μια ταβέρνα. Για τον λόγο αυτό η Τραγανού είναι γενικά ήσυχο μέρος.

 



Σχόλια

Τα Brands Μας