Έχεις απορία για την Μύκονο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Μύκονος / Μυκονος Παραλιες / Αγιος Ιωάννης

Στη νοτιοδυτική άκρη του νησιού, υπάρχει μια όμορφη παραλία, αυτή του Αγίου Ιωάννη. Είναι 4,5 χιλ από τη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού και είναι κατάλληλη για όσους προτιμούν μια ήρεμη και χαλαρωτική παραλία, μακριά από τις πολυσύχναστες παραλίες της Μυκόνου.
Διαθέτει γαλαζοπράσινα νερά και χρυσή άμμο και είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να περάσετε μια χαλαρωτική μέρα κάτω από τον ήλιο και με μια πολύτιμη θέα στο νησάκι της Δήλου. Υπάρχουν καλής ποιότητας ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, μίνι μάρκετ, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά όχι κέντρο θαλάσσιων σπορ.
Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι επίσης γνωστή για το καλοκαιρινό πανηγύρι που διοργανώνεται στο τέλος του Σεπτεμβρίου κάθε έτους.
Πώς να φτάσετε: Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε το δρόμο προς Ορνό και στη συνέχεια κατευθυνθείτε ανατολικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την παραλία θα βλεπετε συνεχώς το νησί της Δήλου. Υπάρχουν επίσης συνδέσεις λεωφορείου προς την παραλία Αγίου Ιωάννη από τη Χώρα.



Σχόλια

Τα Brands Μας