Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Στεγνά

Η παραλία Στεγνά βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου στις ανατολικές ακτές του νησιού. Τα Στεγνά μπορούν να θεωρηθούν ως η παραλία του χωριού Αρχάγγελος, το οποίο βρίσκεται 3 χιλιόμετρα δυτικά στην ενδοχώρα. Τα Στεγνά είναι αμμώδης παραλία, σε μερικά σημεία μόνο έχει μικρά βότσαλα. Έχει αρκετά μεγάλο μήκος, είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και κέντρα θαλάσσιων σπορ. Τα νερά της είναι συνήθως ήρεμα καθώς προστατεύεται από τους καλοκαιρινούς βόρειους ανέμους. Στην νότια άκρη της παραλίας υπάρχουν βράχια τα οποία προεξέχουν από τη θάλασσα και αυτό κάνει αυτό το τμήμα της παραλίας κατάλληλο για εξερεύνηση με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Εκεί βρίσκεται επίσης ένα μικρό λιμανάκι το οποίο χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά καΐκια, τα οποία προμηθεύουν με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τις ταβέρνες της περιοχής.
Κατά μήκος της παραλίας υπάρχει δρόμος όπου μπορείτε να παρκάρετε και εκεί βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios, ταβέρνες και άλλα μαγαζιά. Στα Στεγνά υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο.
Σε γενικές γραμμές, τα Στεγνά, είναι ένα ήσυχο μέρος, το οποίο είναι δημοφιλές και επισκέψιμο από τους ντόπιους της περιοχής.          
 



Σχόλια

Τα Brands Μας