Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Κιοτάρι

Η παραλία Κιοτάρι βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές της Ρόδου, 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού και 15 χιλιόμετρα περίπου από τη Λίνδο. Είναι μια μεγάλη σε μήκος παραλία, οργανωμένη τμηματικά με ξαπλώστρες, ομπρέλες και κέντρα θαλάσσιων σπορ. Είναι αμμώδης με πεντακάθαρα νερά.
Ο οικισμός Κιοτάρι αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα τουριστικά θέρετρα της Ρόδου. Διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά καταστήματα, σουπερ μάρκετ κτλ. Κατά μήκος του δρόμου, ο οποίος είναι παράλληλος με την παραλία, θα συναντήσετε πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες.
Το Κιοτάρι δεν έχει μόνιμους κατοίκους. Οι κατοικίες του οικισμού είναι αποκλειστικά ξενοδοχεία. Είναι όμως αρκετά δημοφιλής προορισμός και για τους μόνιμους κατοίκους της Ρόδου, κυρίως για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο. 
Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το Κιοτάρι βρίσκεται το χωριό Ασκληπιείο στην κεντρική πλατεία του οποίου υπάρχει Βυζαντινή εκκλησία χτισμένη το 1060 καθώς και ένα μεσαιωνικό κάστρο.  

 



Σχόλια

Τα Brands Μας