Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Έλλη

Η Έλλη είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Ρόδου και μια από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Ρόδου και είναι κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό (δείτε στον παρακάτω χάρτη) καθώς σχηματίζει μια αμμώδη μύτη η οποία είναι στραμμένη προς την Τουρκία. Είναι η πιο κοντινή παραλία για όσους διαμένουν στην πόλη της Ρόδου και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μέσο μεταφοράς για να φτάσετε εκεί.
Η παραλία είναι οργανωμένη, με μεγάλο αριθμό από ξαπλώστρες και ομπρέλες, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ, όχι μόνο ενοικίαση εξοπλισμού αλλά και μαθήματα με επαγγελματίες, beach bars και κάθε είδους ταβέρνες και εστιατόρια, τα οποία αν δεν έχουν θέα την παραλία, βρίσκονται σε ένα από τα στενάκια μόλις λίγα μέτρα μακριά.
Στην Έλλη, υπάρχουν μεγάλα, αλλά και πιο μικρά πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους την μοναδική θέα σε αυτήν την παραλία. Κάποια από αυτά διαθέτουν και πισίνες, τις οποίες μπορείτε να προτιμήσετε σε περίπτωση που έχει δυνατό άνεμο. Στα στενάκια κοντά στην Έλλη μπορείτε να βρείτε και ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.
Επίσης, στην Έλλη βρίσκεται το Ενυδρείο της Ρόδου και είναι το τελευταίο κτίριο πριν την μύτη της παραλίας.     
 



Σχόλια

Τα Brands Μας