Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Λίνδος

Η Λίνδος είναι ένα αναπτυγμένο τουριστικό θέρετρο 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη της Ρόδου. Είναι ένα μέρος το οποίο προσελκύει όχι μόνο τους επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου για χαλάρωση τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα.
Στην Λίνδο υπάρχουν τρεις πανέμορφες παραλίες διαφορετικών μεγεθών οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα:

Μεγάλη Παραλία


Η Μεγάλη Παραλία στη Λίνδο, είναι η μεγαλύτερη παραλία στην περιοχή. Είναι οργανωμένη, με όλες τις ανέσεις, όπως ξαπλώστρες και ομπρέλες, κέντρα θαλάσσιων σπορ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν να κάνουν βόλτες με θαλάσσιο ποδήλατο σε αυτόν τον πανέμορφο κόλπο με ασφάλεια καθώς αυτός προστατεύεται από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που πνέουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Η παραλία είναι αμμώδης με γαλάζια νερά, άνετο παρκινγκ και με θέα το κάστρο της Λίνδου. Πάνω στην παραλία θα βρείτε beach bar και μια ταβέρνα. Η πόλη της Λίνδου βρίσκεται μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, στην οποία μπορείτε να φτάσετε και με τα πόδια.  

Λίνδος Palace

Η παραλία Λίνδος Palace είναι μια μικρή παραλία νότια της μεγάλης παραλίας της Λίνδου στον ίδιο κόλπο. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και ρηχά. Είναι αμμώδης και συνιστάται για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πάνω στην παραλία μπορείτε να αγοράσετε αναψυκτικά, καφέ καθώς και φαγητό. Τα νερά της είναι σχεδόν πάντα ήρεμα, χωρίς κύματα καθώς βρίσκεται προστατευμένη σε κόλπο.
Στο πίσω μέρος της παραλίας υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η πόλη της Λίνδου βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία.

Αγιος Παύλος

Ο Αγιος Παύλος είναι ένα γραφικό μέρος μερικές εκατοντάδες μέτρα νότια της Λίνδου, 48 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για έναν σχεδόν κυκλικό κόλπο, ο οποίος έχει ένα στενό άνοιγμα, από το οποίο εισέρχονται οι βάρκες και είναι από τις καλύτερες παραλίες της Ρόδου. Ο κόλπος έχει δύο μικρές παραλίες, μία στο βόρειο τμήμα και μία στο νότιο. Ο κόλπος πήρε το όνομα του από το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στο τέλος του δρόμου πάνω από την νότια παραλία. Αυτή η αμμώδης παραλία διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bar και ταβέρνα.
Η βόρεια παραλία ενδείκνυται για πιο χαλαρωτικό μπάνιο και ηλιοθεραπεία καθώς είναι ένα πιο ήρεμο μέρος.
Επειδή πρόκειται για κλειστό κόλπο, τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της είναι πάντα ήρεμα, χωρίς κύματα. Το μόνο που μπορεί να διακόψει την ησυχία αυτού του μέρους είναι μια μικρή ψαρόβαρκα, ή ένα από τα τουριστικά καραβάκια που κάνουν θαλάσσιες εκδρομές στην περιοχή.
Ο Αγιος Παύλος είναι ένα από τα πιο κατάλληλα μέρη για τους λάτρεις του βυθού. Αν είστε ένας από αυτούς, να έχετε μαζί σας μάσκα και βατραχοπέδιλα. Προσοχή όμως στις διερχόμενες βάρκες. 
Πάνω από τον κόλπο θα βρείτε ελεύθερο και άνετο παρκινγκ. 
  




Σχόλια

Τα Brands Μας