Έχεις απορία για την Ρόδο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ρόδος / Ροδος Παραλιες / Φαληράκι

Το Φαληράκι είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα του νησιού και η παραλία του, μια από τις πιο καλά οργανωμένες παραλίες της Ρόδου. Βρίσκεται μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου, στις νοτιοανατολικές ακτές της Ρόδου.
Το Φαληράκι αποτελείται από άμμο στο μεγαλύτερο της μήκος, το οποίο φτάνει τα 4 χιλιόμετρα. Παρά τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών, η παραλία στο Φαληράκι και τα νερά της είναι πεντακάθαρα και προστατευμένα από τους βόρειους ανέμους οι οποίοι πνέουν τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η περιοχή διαθέτει όλες τις απαραίτητες τουριστικές εγκαταστάσεις. Οι επιλογές στα καταλύματα καλύπτουν κάθε γούστο και πορτοφόλι. Πολυτελή ξενοδοχεία καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια φιλοξενούν μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Όσον αφορά τις γαστρονομικές προτιμήσεις, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ταβέρνες και εστιατόρια, όχι μόνο με την παραδοσιακή τοπική κουζίνα αλλά και διεθνή πιάτα. Η νυχτερινή ζωή στο Φαληράκι είναι επίσης έντονη. Τα μπαράκια στην παραλία και νυχτερινά κέντρα, παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η πρόσβαση στο Φαληράκι είναι εύκολη, με τα τοπικά λεωφορεία να εκτελούνε συχνά δρομολόγια προς την παραλία από την πόλη της Ρόδου, αλλά και από άλλα μέρη της νότιας ακτής. 



Σχόλια

Τα Brands Μας