Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σάμος / Σαμος Παραλιες / Μεγάλο Σεϊτάνι

Το Μεγάλο Σεϊτάνι είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Σάμου. Βρίσκεται 45 χιλιόμετρα δυτικά από την πρωτεύουσα της Σάμου, το Βαθύ και 14 χιλιόμετρα δυτικά από τον οικισμό Καρλόβασι. Το Μεγάλο Σεϊτάνι έχει χαρακτηριστεί ως βιολογικό πάρκο καθώς στην περιοχή συχνάζουν οι φώκιες Monachus-Monachus. Το τοπίο γύρω από την παραλία είναι εντυπωσιακό και εκφράζει απόλυτα την φυσική ομορφιά της Σάμου. Από τις τρεις πλευρές, το Μεγάλο Σεϊτάνι, περιβάλλεται από βραχώδη βουνά με πεύκα και σε κάποια σημεία με ελαιόδεντρα και από την βόρεια πλευρά με πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Αποτελείται από άμμο και βότσαλα, δεν είναι οργανωμένη και στην γύρω περιοχή δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις, οπότε αν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα.
Ο πιο ευχάριστος τρόπος για να φτάσετε στο Μεγάλο Σεϊτάνι, είναι με καΐκι από το διπλανό Καρλόβασι, το οποίο κάνει μια σύντομη στάση και στο Μικρό Σεϊτάνι. Ο άλλος τρόπος για να φτάσετε στην παραλία, είναι να ακολουθήσετε το χωματόδρομο (συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη) και στην συνέχεια να ακολουθήσετε το μονοπάτι.       

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σάμο και τις παραλίες της Σάμου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat!
 



Σχόλια

Τα Brands Μας