Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σάμος / Σαμος Παραλιες / Πυθαγόρειο

Το Πυθαγόρειο είναι το πιο γνωστό τουριστικό θέρετρο της Σάμου, 11 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα, το Βαθύ. Η παραλία του Πυθαγορείου, γνωστή και ως Ρεματάκι, βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γραφικό λιμάνι αυτού του γραφικού οικισμού. Είναι πεντακάθαρη και αποτελείται από μεγάλα λεία βότσαλα. Είναι πολύ καλά προστατευμένη στο κόλπο του Πυθαγορείου από του ισχυρούς βόρειους καλοκαιρινούς ανέμους και τα κύματα που αυτή προκαλούν. Στην παραλία υπάρχει περιορισμένο αριθμός από ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bars και ταβέρνες. Για περισσότερες επιλογές όμως δεν έχετε παρά να περπατήσετε μερικά μέτρα έως το λιμανάκι όπου θα βρείτε πολλές ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες. Από εκεί εκτελούνται τακτικά δρομολόγια προς τη Σαμιοπούλα, ένα μικρό νησάκι στις νότιες ακτές της Σάμου με καταπληκτική παραλία.
Εάν δεν μένετε στο Πυθαγόρειο αλλά απλώς επισκέπτεστε την παραλία, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια βόλτα μέσα στον οικισμό. Τα νεοκλασικά κτήρια σε καλή κατάσταση, το μουσείο και το κάστρο, θα σας εντυπωσιάσουν.
Το Πυθαγόρειο διαθέτει πολλές επιλογές για διανυκτέρευση. Τα περισσότερα είναι ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios, τα οποία όμως ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Προς το Πυθαγόρειο εκτελούνται συχνά δρομολόγια λεωφορείων από το Βαθύ.   

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σάμο και τις παραλίες της Σάμου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat!
         
 



 

 

Σχόλια

Τα Brands Μας