Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σάμος / Σαμος Παραλιες / Ποτοκάκια

Η παραλία Ποτοκάκια βρίσκεται στην νοτιανατολική Σάμο, 13 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ και 4 χιλιόμετρα δυτικά από το Πυθαγόρειο που αποτελεί το πιο γνωστό τουριστικό θέρετρο στη Σάμο. Τα Ποτοκάκια είναι μια πεντακάθαρη παραλία, η οποία αποτελείται από βότσαλα και άμμο και έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Είναι μεγάλη σε μήκος, περίπου 3 χιλιόμετρα, διαθέτει κέντρα θαλάσσιων σπορ με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, beach bars τα οποία είναι τοποθετημένα κατά μήκος της παραλίας, παραθαλάσσια εστιατόρια και ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν εξαιρετικά τοπικά πιάτα και θαλασσινά. Δεν λείπουν φυσικά ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Στα Ποτοκάκια έχετε επίσης αρκετές λύσεις όσον αφορά την διαμονή. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios προσφέρουν ικανοποιητικές και ευχάριστες διανυχτερεύσεις με θέα την θάλασσα. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι το αεροδρόμιο βρίσκεται αρκετά κοντά.
Προς Ποτοκάκια εκτελούνται συχνά δρομολόγια λεωφορείων από το Βαθύ και από το Πυθαγόρειο μπορείτε να φτάσετε και με τα πόδια.  
 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σάμο και τις παραλίες της Σάμου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat!
     

 



Σχόλια

Τα Brands Μας