Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Ημερησιες Εκδρομες στη Σαντορινη / Ιππασία στη Σαντορίνη

 

Ιππασία στη Σαντορίνη είναι σε κάθε περίπτωση, μια ξεχωριστή δραστηριότητα. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε διάφορα μέρη της Σαντορίνης, ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερη κούραση.
Για να συμμετάσχετε σε μια εκδρομή πάνω σε άλογο, δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία στην ιππασία. Πριν από κάθε περιήγηση, οι εκπαιδευτές θα σας κάνουν ένα γρήγορο μάθημα και όταν κρίνουν ότι είστε έτοιμοι, τότε θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη εκδρομή.
Θα έχετε να επιλέξετε μια από πολλές ενδιαφέρουσες εκδρομές. Κάποιες περιλαμβάνουν βόλτες σε χωριά της Σαντορίνης, όπως π.χ. το Μεγαλοχώρι. Η περιήγηση στα σοκάκια θα είναι πολύ ευχάριστη και οι φωτογραφίες που θα βγάλετε από το ύψος του αλόγου θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες. ?λλες εκδρομές περιλαμβάνουν την εξερεύνηση των παραλίων της Σαντορίνης όπου θα ιππεύετε δίπλα ή και μέσα στη θάλασσα. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε την βόλτα δίπλα στου γκρεμούς της Σαντορίνης με θέα την καλντέρα. Εδώ τα λόγια είναι περιττά και οι φωτογραφίες πολλές!
Όποια εκδρομή και αν επιλέξετε, αξίζει να γνωρίζετε, ότι περιλαμβάνει σύντομες στάσεις σε γραφικές εκκλησίες όπου θα μπορείτε να ανάψετε κεράκι, τους αμπελώνες της Σαντορίνης που έχουν το χαρακτηριστικό σχήμα καλαθιού το οποίο δεν συναντάτε πουθενά αλλού στον κόσμο και σε όποιο άλλο αξιοθέατο βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής. Ο ξεναγός που θα σας συνοδεύει, θα μοιραστεί μαζί σας πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά.
Ακόμα και αν δεν έχετε ανεβεί ξανά πάνω σε άλογο, αξίζει να το σκεφτείτε καθώς η ιππασία στη Σαντορίνη είναι σίγουρα μια από τις δραστηριότητες που θα σας αφήσει πάμπολλες αναμνήσεις.

 


Σχόλια

Τα Brands Μας