Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Θαλασσια Σπορ στη Παρο / Beach Volley στη Πάρο

Το Beach Volley μπορεί να μην είναι κατά κανόνα θαλάσσιο σπορ, αλλά επειδή τις περισσότερες φορές συνδυάζει διασκέδαση και παιχνίδι μεταξύ φίλων, στην αμμουδιά και δίπλα στο κύμα, μπορούμε να το εντάξουμε σε αυτήν την κατηγορία. Η Πάρος με τις παραλίες της, που σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι αμμουδερές, είναι το κατάλληλο νησί για Beach Volley. Ακόμα και αν δεν συναντήσετε φιλέ στην παραλία που θα πάτε και έχετε μαζί σας μία μπάλα και όρεξη, θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις ευνοϊκές συνθήκες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αντηλιακό, νερό και βουτιές στην δροσιστική θάλασσα κάθε λίγα λεπτά.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι κάθε Αύγουστο, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, διοργανώνει τουρνουά Beach Volley στην παραλία Λιβάδια, η οποία είναι η κεντρική παραλία της Παροικιάς, της πρωτεύουσας της Πάρου. Δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές και για να συμμετάσχετε, μπορείτε να δηλώσετε εσάς και την παρέα σας στην λίστα.

Οι παραλίες στις οποίες μπορείτε να συναντήσετε φιλέ για Beach Volley (δεν είναι καθορισμένο και μπορεί να αλλάξει ανά σεζόν) είναι και οι πιο γνωστές της Πάρου όπως Σαντα Μαρία, Χρυσή Ακτή, Πούντα, Λιβάδια, Μαρτσέλο. Ρωτήστε κάποιον από το προσωπικό του ξενοδοχείου ή της καφετέριας στην οποία θα καθίσετε, αν ξέρουν σε ποια παραλία υπάρχει φιλέ εκείνη την περίοδο.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και για Beach Volley στη Πάρο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας