Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Θαλασσια Σπορ στη Παρο / Θαλάσσιο σκι στη Πάρο

Το Θαλάσσιο Σκι στη Πάρο, είναι λιγότερο δημοφιλές θαλάσσιο σπορ, καθώς το νησί χαρακτηρίζεται από ανέμους οι οποίοι εμπνέουν κυρίως τους surfers. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το θαλάσσιο σκι δεν είναι συναρπαστική καλοκαιρινή εμπειρία! Το σπορ αυτό μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι το οποίο μπορείτε να κάνετε (σε ήπιους τόνους) μετά από λίγα λεπτά με εκπαιδευτή.

Όσον αφορά τα μέρη στα οποία μπορείτε να κάνετε θαλάσσιο σκι στη Πάρο, αυτά είναι η γνωστή παραλία Σαντα Μαρία και οι Κολυμπήθρες. Στη Σαντα Μαρία υπάρχουν κέντρα θαλάσσιων σπορ τα οποία ενοικιάζουν εξοπλισμό αλλά και παραδίνουν μαθήματα. Πολύ καλές συνθήκες για εκμάθηση θαλάσσιου σκι επικρατούν στις Κολυμπήθρες, όπου να νερά, τις περισσότερες φορές, είναι ήρεμα και χωρίς κύματα. Εκεί βρίσκεται και ένα από τα πιο παλιά κέντρα εκπαίδευσης του σπορ στη Πάρο.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και για Θαλάσσιο Σκι στη Πάρο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας