Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Θαλασσια Σπορ στη Παρο / Kite Surfing στη Πάρο

Kite Surfing στη Πάρο, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές θαλάσσιο σπορ στο νησί, μετά το windsurfing. Οι καλύτερες συνθήκες για το Kite Surfing στη Πάρο, βρίσκονται στις δυτικές ακτές του νησιού, απέναντι από την Αντίπαρο. Εκεί, στην παραλία της Πούντας, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι, από όπου αναχωρούν καραβάκια για την Αντίπαρο, χτυπάει η καρδιά του Kite Surfing του νησιού. Επίσης εκεί διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kite Surfing. Το τοπίο αυτό προσελκύει τους λάτρεις του αθλήματος όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Τα βουνά της Πάρου και Αντιπάρου συμπιέζουν τον βόρειο άνεμο, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια σταθερή ροή ανέμου και αρκετά μεγάλα κύματα.

Στην Πούντα μπορείτε τόσο να νοικιάσετε σύγχρονο εξοπλισμό, όσο και να κάνετε μαθήματα από επαγγελματίες δασκάλους του Kite Surfing.

Η εικόνα των kite surfers, κυρίως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, να γεμίζουν τον ουρανό με τους «αετούς» και να απογειώνονται με την βοήθεια του ανέμου είναι πολύ εντυπωσιακή.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και για Kite Surfing στη Πάρο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας