Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Marouso - Μώλος

Παρος Ξενοδοχεια

Marouso

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Μαρουσώ» είναι ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο συγκρότημα στην Πάρο και βρίσκονται μόλις 50μ από την μεγάλη αμμώδη παραλία του Μώλου. Το κοντινότερο χωριό τα Μάρμαρα βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Πάρου ακριβώς στο στενό ( περίπου 3ν.μ.) που σχηματίζεται ανάμεσα σε Πάρο και Νάξο. Με πεντακάθαρα ρηχά νερά και με την ψιλή ολόχρυση άμμο δίπλα στα πόδια σας το παραδοσιακό συγκρότημα «Μαρουσώ» είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους μακριά από τον συνωστισμό και τις πολύβουες πλάζ.
Το συγκρότημα «Μαρουσώ» αποτελείται από 4 στούντιο και 3 διαμερίσματα, χτισμένα και επιπλωμένα παραδοσιακά. Τα στούντιο είναι μονόχωρα, ευρύχωρα, εξοπλισμένα με ηλεκτρικό πολυκουζινάκι, μικρό ψυγείο, κλιματισμό ή ανεμιστήρα εδάφους, TV, μπάνιο και διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα.
Τα διαμερίσματα αντίστοιχα, έχουν 1 ή 2 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό πολυκουζινάκι ή ηλεκτρική κουζίνα, μεγάλο ψυγείο, κλιματισμό, TV, μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα και διαθέτουν μεγάλο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα.

Σχόλια

Τα Brands Μας