Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Eleni Rooms - Παροικια

Παρος Ξενοδοχεια

Eleni Rooms

Μια ανάσα από το Κέντρο της Παροικίας βρίσκονται τα Eleni Rooms στην περιοχή Λιβάδια.Είναι δύο συνεχόμενες αμμουδερές παραλίες αριστερά από το παλιό λιμάνι της Πάρου που είναι από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής η ησυχία που αναζητά κάθε επισκέπτης κατα την διαμονή του με την ευκολία όλων των παροχών που μπορεί να χρειαστεί! Πλήρως οργανωμένη τουριστικά, με πολλά εστιατόρια, μπαράκια, καφετέριες, καταστήματα τουριστικών ειδών και μίνι μάρκετ για την εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών.
Μόνο 500μ σας χωρίζουν απο τον Παλιό Παραδοσιακό Οικισμό της Παροικιάς (γνωστη και ως «ΑΓΟΡΑ», λόγω των εκατοντάδων εμπορικων καταστημάτων) με την φημισμένη εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, το Φράγκικο κάστρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την καρδιά της Παροικιάς την «Παραλιακή οδό» που ξετυλίγονται όλες οι επιλογές για την διασκέδασή σας.
Χτισμένα με μεράκι και διακοσμημένα σύμφωνα με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ όλα τα δωμάτια μας, είναι κλιματιζόμενα με ατομικό μπάνιο,ψυγείο και τηλεόραση.
Στο μπαρ του καταπράσινου κήπου μας και μέσα στην σκιερή αγκαλιά της βουκαμβίλιας, θα μπορείτε να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας ένα δροσερό ρόφημα έχοντας για συντροφιά το κελάιδισμα των πουλιών.

Σχόλια

Τα Brands Μας