Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Χωρια / Πίσω Λιβάδι

Το Πίσω Λιβάδι είναι ένας από τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς της Πάρου. Το Πίσω Λιβάδι έχει καταφέρει να διατηρήσει μια ισορροπία ενός παραδοσιακού χωριού της Πάρου από την μια πλευρά και ενός γνωστού προορισμού για τουρίστες από την άλλη, οι οποίοι επιθυμούν, η διαμονή τους στο νησί, να χαρακτηριστεί από ηρεμία κοντά στην θάλασσα και με θέα τη Νάξο.
Η αρχιτεκτονική του χωριού είναι όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, λευκά σπίτια με μπλε παράθυρα και ζεστούς ντόπιους κατοίκους.
Στο Πίσω Λιβάδι θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν θέα στο μικρό και γραφικό λιμανάκι ή που βρίσκονται μέσα στο χωριό. Οι ταβέρνες και τα εστιατόρια στο Πίσω Λιβάδι είναι γνωστά για τα εξαιρετικά πιάτα των φρέσκων θαλασσινών και ψαριών. Τα τουριστικά μαγαζιά είναι λίγα αλλά ικανοποιούν τις ανάγκες των επισκεπτών του χωριού. Από το λιμάνι αναχωρούν τακτικά δρομολόγια μικρών σκαφών προς την Νάξο και κάποιες Μικρές Κυκλάδες.
Στο Πίσω Λιβάδι υπάρχει μια παραλία μέσα στο λιμάνι η οποία αποτελείται από άμμο με φυσική σκιά από τα δένδρα που φτάνουν σχεδόν μέχρι την θάλασσα. Μερικές εκατοντάδες μέτρα νότια του οικισμού βρίσκεται η παραλία Λογαράς, στην οποία μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια, αλλά και η Πούντα, λίγο πιο νότια του Λογαρά. Βόρεια του χωριού υπάρχουν οι παραλίες Μώλος και Καλόγερος.
Αν αποφασίσετε να μείνετε σε αυτόν τον πανέμορφο οικισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε τα επίσης όμορφα και κοντινά χωριά, όπως αυτό της Μάρπησσας, του Προδρόμου, των Μαρμάρων και τις Λεύκες. 
Το Πίσω Λιβάδι απέχει 17 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 12 χιλιόμετρα από την Νάουσα. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τα χωριά της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας