Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Astir of Paros - Ναουσα

Astir of Paros είναι ένα από τα πιο πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Πάρο. Βρίσκετε στην περιοχή Λιβάδια, σε κοντινή απόσταση από την γνωστή παραλία Κολυμπήθρες και σε απόσταση αναπνοής από την Νάουσα, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα χωριά όχι μόνο των Κυκλάδων αλλά και της Ελλάδας.  Με θέα τον κόλπο της Νάουσας, το Astir of Paros διαθέτει την δική του ιδιωτική παραλία, όπου η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου,  στην οποία μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικό μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Η πισίνα του Astir of Paros με θέα τους φοίνικες και τη θάλασσα αποτελούν μια χαρακτηριστική εικόνα ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Πάρου. Οι εγκαταστάσεις του παραθαλάσσιου θέρετρου ακολουθούν την αρχιτεκτονική της Πάρου και αποζημιώνουν τους επισκέπτες του. 

Τα πολυτελή καταλύματα στο Astir of Paros χωρίζονται σε διπλά δωμάτια με θέα το κήπο, junior σουίτες με θέα το κήπο, junior σουίτες με θέα τη θάλασσα, junior σουίτες premium και executive σουίτες.


Τα διπλά δωμάτια φιλοξενούν έως δύο άτομα και διαθέτουν κλιματισμό, αξεσουάρ μπάνιου, δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, πιστολάκι, μάρμαρο μπάνιο, μίνι μπαρ, μουσική, υπηρεσία δωματίου μέχρι τα μεσάνυχτα, χρηματοκιβώτιο.


Οι junior σουίτες φιλοξενούν από δυο έως τέσσερα άτομα και διαθέτουν κλιματισμό, αξεσουάρ μπάνιου, δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, πιστολάκι, μάρμαρο μπάνιο, μίνι μπαρ, μουσική, υπηρεσία δωματίου μέχρι τα μεσάνυχτα, χρηματοκιβώτιο.


Οι junior σουίτες premium φιλοξενούν από δυο έως τέσσερα άτομα και διαθέτουν κλιματισμό, αξεσουάρ μπάνιου, δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, πιστολάκι, μάρμαρο μπάνιο, μίνι μπαρ, μουσική, υπηρεσία δωματίου μέχρι τα μεσάνυχτα, χρηματοκιβώτιο.


Οι executive σουίτες φιλοξενούν από δυο έως τέσσερα άτομα και διαθέτουν κλιματισμό, αξεσουάρ μπάνιου, δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, πιστολάκι, μάρμαρο μπάνιο, μίνι μπαρ, μουσική, υπηρεσία δωματίου μέχρι τα μεσάνυχτα, χρηματοκιβώτιο.


Στο εγκαταστάσεις του Astir of Paros υπάρχουν δυο εστιατόρια και δυο μπαρ. Το ένα εστιατόριο ειδικεύεται σε Κινέζικα πιάτα και Sushi, το δεύτερο στην τοπική και Μεσογειακή κουζίνα και έχουν πανέμορφη θέα. Οι σεφ του ξενοδοχείου χρησιμοποιούν μεγάλο εύρος τοπικών προϊόντων καθώς και βιολογικών, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τα γούστα όλων των επισκεπτών. Τα βραβευμένα εστιατόρια σας προσφέρουν πραγματικό ταξίδι γεύσεων. Τα δυο μπαρ, το ένα εσωτερικό και το άλλο δίπλα στη πισίνα προσφέρουν φανταστικά εξωτικά κοκτέιλ. 


Σχόλια

Τα Brands Μας