Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Γλυφά

Η παραλία Γλυφά βρίσκεται μεταξύ των χωριών Αλυκή και Δρυός, στις νότιες ακτές της Πάρου, δίπλα στην παραλία Τρυπητή. Τα Γλυφά είναι μια ήσυχη παραλία η οποία αποτελείται από άμμο και λίγα βότσαλα. Δεν είναι οργανωμένη και αν δεν έχετε ομπρέλα θαλάσσης, θα πρέπει να αναζητήσετε σκιά κάτω από τα δένδρα της παραλίας. Μπορείτε να έχετε μαζί σας μάσκα και βατραχοπέδιλα καθώς στο ανατολικό της τμήμα υπάρχουν βράχια. Τα Γλυφά επισκέπτονται κυρίως οι ντόπιοι με τις οικογένειες τους καθώς είναι κατάλληλη για παιδιά. Στο πίσω μέρος της παραλίας υπάρχει μια ταβέρνα η οποία σερβίρει νόστιμες παριανές συνταγές.
Για να φτάσετε στα Γλυφά ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο και στο νοτιότερο σημείο στρίβετε στο κατηφορικό στενό, προς τη θάλασσα, όπου υπάρχει και πινακίδα. Στη συνέχεια, στο τέλος του δρόμου στην διχάλα, στρίβετε αριστερά ακολουθώντας την πινακίδα. Μετά από μερικές εκατοντάδες μέτρα θα την δείτε στα αριστερά σας.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 


Σχόλια

Τα Brands Μας