Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Τρυπητή

Η Τρυπητή βρίσκεται στις νότιες ακτές της Πάρου. Είναι μια όμορφη και απομονωμένη παραλία. Απέχει 18 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα την Πάρου και 22 χιλιόμετρα από την Νάουσσα.
Για να φτάσετε στην Τρυπητή ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο μετά την Αλυκή (ή μετά το Δρυός, ανάλογα αν έρχεστε από δυτικά ή ανατολικά). Όταν φτάσετε στο νοτιότερο σημείο του δρόμου θα δείτε πινακίδα που θα δείχνει την στροφή προς Τρυπητή και Γλυφά. Στο τέλος του κατηφορικού δρόμου θα στρίψετε δεξιά και εκεί που τελειώνει ο δρόμος, θα έχετε φτάσει στην παραλία.
Την Τρυπητή επισκέπτονται κυρίως οι ντόπιοι καθώς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στους τουρίστες. Αποτελείται από άμμο και βότσαλα. Επειδή βρίσκεται σε κόλπο και είναι στραμμένη νότια, είναι προστατευμένη από τους βόρειους καλοκαιρινούς ανέμους. Με πεντακάθαρα νερά και βράχια στα αριστερά και δεξιά, είναι κατάλληλη για κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Δεν είναι οργανωμένη και δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις στην παραλία προσφέροντας έτσι μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και επαφή με την φύση. Φροντίστε να έχετε μαζί σας νερό και σνακ.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας