Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Αλυκή

Αλυκή είναι ένα όμορφο και ήσυχο χωρίο στις νότιες ακτές της Πάρου, κοντά στο αεροδρόμιο. Βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού και 24 χιλιόμετρα από την Νάουσσα.
Η παραλία στη Αλυκή αποτελείται από ψιλή και χρυσή άμμο. Τα νερά έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα και είναι πεντακάθαρα. Οι ομπρέλες είναι περιορισμένες αλλά υπάρχουν αρκετά δένδρα στην παραλία τα οποία προσφέρουν δροσιστική σκιά. Λόγω της θέσης της και του κόλπου στο οποίο βρίσκεται, η Αλυκή τις περισσότερες φορές δεν έχει κύματα και σε συνδυασμό με την ησυχία της περιοχής είναι κατάλληλη για οικογένειες.
Στην Αλυκή θα βρείτε πολλές επιλογές όσον αφορά την φιλοξενία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, με θέα τη θάλασσα ή τα γραφικά σοκάκια. Οι αμέτρητες ταβέρνες που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σερβίρουν νόστιμα πιάτα με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία προμηθεύονται την ίδια μέρα από τους ψαράδες που αγκυροβολούν τις βάρκες τους στο κόλπο του Μώλου.
Στη Αλυκή μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο από την Παροικιά. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας