Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Λογαράς

Ο Λογαράς είναι άλλη μία γνωστή παραλία της Πάρου, η οποία βρίσκεται στις νοτιανατολικές ακτές του νησιού. Σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 13 χιλιομέτρων από την Νάουσσα, προσφέρεται για στιγμές χαλάρωση. 
Ο Λογαράς είναι ένας σχετικά ανοιχτός κόλπος και αποτελείται από χοντρή άμμο και πράσινα πεντακάθαρα νερά. Είναι πολύ καλά οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, έχει αρκετές επιλογές όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ και διαθέτει γήπεδο για beach volley. Το πολυάριθμα δένδρα προσφέρουν δροσερή σκιά όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την θέα της απέναντι Νάξου.
Η περιοχή του Λαγαρά είναι καλά ανεπτυγμένη και μπορεί να θεωρηθεί ως τουριστικό θέρετρο. Εκεί θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios και ξενοδοχεία. Δεν λείπουν φυσικά και οι ταβέρνες, καφετέριες και μίνι μάρκετ. Βορειότερα της παραλίας και παραλιακά, σε τόσο κοντινή απόσταση που μπορείτε να φτάσετε και με τα πόδια,  βρίσκεται ο οικισμός Πίσω Λιβάδι με το γραφικό λιμανάκι μέσα στο κόλπο. Εκεί υπάρχουν επιπρόσθετες επιλογές φιλοξενίας αλλά και ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν φανταστικά πιάτα φρέσκων θαλασσινών και ψαριών.
Νότια του Λαγαρά, πάλι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η γνωστή παραλία Pounda Beach.
Για να φτάσετε στην παραλία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την γραμμή τοπικών λεωφορείων είτε για το Λαγαρά είτε για το Πίσω Λιβάδι.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 

 



Σχόλια

Τα Brands Μας