Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Μώλος

Ο Μώλος είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου. Βρίσκεται 17 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 13 χιλιόμετρα από την Νάουσσα. Ο Μώλος είναι μια αμμουδερή παραλία αρκετά μεγάλη σε μήκος μέσα σε έναν μεγάλο κόλπο, τον Κόλπο του Μώλου. Στην παραλία δεν θα βρείτε εγκαταστάσεις όπως ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bar. Υπάρχει μόνο ένα μικρό κέντρο θαλάσσιων σπορ όπου μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό και να κάνετε μαθήματα windsurfing. Η παραλία του Μώλου είναι ένα από τα πιο κατάλληλα μέρη για οικογενειακό μπάνιο. Τα παιδιά έχουν άπειρο χώρο για παιχνίδια, οι επισκέπτες της παραλίας φαίνεται να είναι ελάχιστη εξαιτίας του μεγέθους της και δεν υπάρχει δυνατή μουσική από κάποιο beach bar η οποία για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητική. Δεν είναι σπάνιο να δείτε αρκετά ιδιωτικά σκάφη αγκυροβολημένα μέσα στον κόλπο.
Στο νότιο τμήμα του Μώλου υπάρχει η μικρή εκκλησία του Αγ. Νικόλαου και ένα μικρό λιμανάκι το οποίο φιλοξενεί καΐκια και ψαρόβαρκες οι οποίες προμηθεύουν τις ψαροταβέρνες των κοντινών χωριών.
Βόρεια και νότια της παραλία θα δείτε δυο λόφους, τον Κέφαλο και τον Αντικέφαλο.
Στην κορυφή του λόφου νότια του Μώλου, βρίσκεται η Μονή του Αγίου Αντωνίου. Μπορείτε να φτάσετε εκεί μόνο με δικό σας μέσο, με προσεκτική οδήγηση καθώς ο δρόμος έχει μεγάλη κλήση ή, οι πιο τολμηρή, μπορούν να φτάσουν και με τα πόδια. Η Μονή είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες και θέα όλης της γύρω περιοχής καθώς και της δυτικής ακτής της Νάξου είναι καταπληκτική και θα σας μείνει αξέχαστη!
Σε κοντινή απόσταση και νότια από το Μώλο, βρίσκεται η γνωστή παραλία Καλόγερος, η οποία διαθέτει την λάσπη, γνωστή για την περιποίηση του δέρματος. Το μέρος αυτό θεωρείται ως τα spa της φύσης.
Στο Μώλο θα βρείτε ελάχιστα ενοικιαζόμενα δωμάτια, το οποία προσφέρουν χαλαρωτικές διακοπές με απόλυτη έννοια αυτού του όρου, με την παραλία στα πόδια σας και με θέα τη Νάξο. Στο νότιο τμήμα του Μώλου υπάρχει μια ψαροταβέρνα με οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας