Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Παρασπόρος

Ο Παρασπόρος είναι μια από τις κοντινές παραλίες της Παροικιάς, της πρωτεύουσας της Πάρου. Μόλις 3,5 χιλιόμετρα νότια της Παροικιάς, ο Παρασπόρος είναι μια εύκολη λύση για ένα γρήγορο μπάνιο σε ένα ήρεμο και σχετικά απόμακρο μέρος.
Ο Παρασπόρος είναι αμμουδερή παραλία με μεμονωμένες πέτρες. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Διαθέτει επίσης beach bar και ταβέρνα. Τις μέρες που επικρατούν άνεμοι, στην παραλία φτάνουν κύματα τα οποία είναι κατά πολύ μικρότερα στο βόριο τμήμα του Παρασπόρου.
Η περιοχή είναι αρκετά απομονωμένη και ήσυχη, παρά το γεγονός ότι η παραλία είναι δημοφιλής, διατηρείται το φυσικό περιβάλλον με τα αλμυρίκια και τα πεντακάθαρα νερά.
Κοντά στην παραλία υπάρχουν ξενοδοχεία, κάποια από αυτά είναι πολυτελείας. Περισσότερες επιλογές όμως θα βρείτε στο οικισμό του Παρασπόρου, 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά της παραλίας.
Στο Παρασπόρο μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο από την Παροικιά ή αν διαθέτετε το δικό σας μέσο, στην παραλία υπάρχει ελεύθερο παρκινγκ.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!

 



Σχόλια

Τα Brands Μας