Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Pounda Beach

Η Pounda Beach, μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Πάρου, βρίσκεται στις ανατολικές ακτές του νησιού (στη Πάρο υπάρχει και η περιοχή Πούντα, στις δυτικές ακτές του νησιού, όπου εκτελούνται δρομολόγια για την Αντίπαρο). Απέχει 18 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 14 χιλιόμετρα από την Νάουσσα. Η Pounta Beach αποτελείται από άμμο και πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά. Δεν είναι μεγάλη σε μήκος σε σχέση με άλλες γνωστές παραλίες της Πάρου, διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες και γενικά είναι πολύ καλά οργανωμένη.
Η Pounta Beach είναι πολύ δημοφιλής για τα ασταμάτητα πάρτι τα οποία διοργανώνει το beach bar της παραλίας, τα οποία κρατάνε από το μεσημέρι έως το βράδυ. Για τον λόγο αυτό η παραλία προσελκύει κυρίως νεολαία. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς τόσο ελεύθερη ομπρέλα όσο και άνετο χώρο στο beach bar.
Σε κοντινή απόσταση από την παραλία υπάρχει μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εγκαταστάσεων, κυρίως στην παραλία του Λογαρά, η οποία βρίσκεται ένα χιλιόμετρο βόρεια από την Pounda Beach.
Στην Pounda Beach εκτελούνται συχνά δρομολόγια λεωφορείων από την Νάουσσα και Παροικιά.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!

 



Σχόλια

Τα Brands Μας