Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Χρυσή Ακτή Πάρος

 

Η Χρυσή Ακτή είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Πάρου. Βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές του νησιού, 20 χιλιόμετρα από την Παροικιά και 16 χιλιόμετρα από την γραφική Νάουσσα. Η διάσημη αυτή παραλία πήρε το όνομα της από το χρώμα της άμμου, η οποία είναι χρυσή και σαν πούδρα. Η Χρυσή Ακτή είναι γνωστή στους λάτρεις του windsurfing παγκοσμίως. Οι κατάλληλες συνθήκες του ανέμου οι οποίες δημιουργούνται στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες (και όχι μόνο) προσελκύουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο. Επίσης εδώ διοργανώνεται κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο Windsurfing.
Η παραλία είναι πολύ καλά οργανωμένη. Θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση, beach bars και κέντρα θαλάσσιων σπορ με πολλές επιλογές. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα.
Η πρόσβαση στην Χρυσή Ακτή είναι εύκολη καθώς εκτελούνται συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς την παραλία τόσο από την Παροικιά όσο και από Νάουσσα. Υπάρχει επίσης μεγάλος χώρος στάθμευσης.
Κατά μήκος της Χρυσής Ακτής υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, περισσότερες επιλογές σε καταλύματα θα βρείτε στο χωριό Δρυός, 2 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της παραλίας.  

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!     



 

Σχόλια

Τα Brands Μας