Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Krotiri Bay - Παροικιά

Παρος Ξενοδοχεια

Krotiri Bay Παροικιά

Krotiri Bay είναι ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση. Βρίσκετε στην Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου, πάνω σε λόφο, προσφέροντας έτσι θέα στο κόλπο της Παροικιάς.
Τα κατάλυμα στο Krotiri Bay αποτελούνται από δωμάτια (studios), σουίτες καθώς και διαμέρισμα. Μπορείτε να διαλέξετε κατάλυμα είτε με θέα την θάλασσα και την Παροικιά, είτε με θέα τον κήπο.


Τα δωμάτια (studios, 25 m²) διαθέτουν κλιματισμό, πλακόστρωτη εσωτερική αυλή, κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα,  σερβίτσια και καταψύκτη, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, ελεύθερο WiFi, ιδιωτική είσοδο.


Οι σουίτες (55 m²) διαθέτουν εξωτερική τραπεζαρία, κλιματισμό, πλακόστρωτη εσωτερική αυλή, κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα,  σερβίτσια και καταψύκτη, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών, ελεύθερο WiFi, ιδιωτική είσοδο.


Το διαμέρισμα (40 m²)  διαθέτη κλιματισμό, πλακόστρωτη εσωτερική αυλή, κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα,  σερβίτσια και καταψύκτη, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, ελεύθερο WiFi, ιδιωτική είσοδο.       


Στο χώρο του Krotiri Bay θα βρείτε πισίνα, δίπλα στην οποία θα απολαύσετε καφέ, το πρωινό σας, ποτό, παγωτά και διάφορα σνακ.
Στο Krotiri Bay θα απολαύστε την ατελείωτη θέα στον κόλπο της πόλης της μαγευτικής Παροικιάς, χαλαρώνοντας σε μια ξαπλώστρα ή με ένα ποτό στο μπαρ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, ενώ παίζουν, γιατί δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα άτομα εκτός από τους επισκέπτες του Krotiri Bay.  Ένας ιδιωτικός δρόμος οδηγεί στο ξενοδοχείο.

 


Σχόλια

Τα Brands Μας