Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Ξενοδοχεια στο Μωλο

Παρος Ξενοδοχεια

Anemones Studios

Τα Anemones Studios είναι ένα οικογενειακό συγκρότημα 3 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Μώλου και αποτελείται από επτά ευρύχωρα studios - διαμερίσματα με μεγάλες βεράντες με θέα τη θάλασσα και τη Νάξο, πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, έτοιμα να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας για μια αξέχαστη διαμονή. Τα studios - διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως  πέντε άτομα το καθένα, σε μονό (30τ.μ.) ή διπλό (45τ.μ.) χώρο, ενώ όλα διαθέτουν  μεγάλη βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της θάλασσας του Μώλου.
Ο μεγάλος καταπράσινος κήπος του συγκροτήματος, γύρω από τα studios - διαμερίσματα, αποτελεί ιδανικό χώρο για χαλάρωση. Ο χώρος του κτήματος είναι  περιφραγμένος και απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά, ώστε να παίζουν ξέγνοιαστα και ελεύθερα παντού.

Επίσης στο χώρο των Anemones Studios υπάρχει παιδική χαρά όπου μπορούν να απασχολούνται τα παιδιά σας.
Τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα, έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρικές εστίες, σκεύη μαγειρικής, σερβίτσια, καφετιέρα φίλτρου και τοστιέρα. Η ασύρματη πρόσβαση στο internet είναι δωρεάν, η τηλεοράσεις είναι υψηλής ευκρίνειας με δορυφορικά κανάλια. Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.  Τα στρώματα και μαξιλάρια στα Anemones Studios είναι γνωστής μάρκας Coco-Mat.   
Μόλις  50 μέτρα από το συγκρότημα, η αμμουδερή παραλία Μώλος , προσφέρει ευχάριστο και ήσυχο μπάνιο. Επίσης στη παραλία, δραστηριοποιείτε σχολή windsurfing όπου μπορείτε να μάθετε τα μυστικά αυτού του συναρπαστικού θαλάσσιου σπορ.  

Marouso

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Μαρουσώ» είναι ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο συγκρότημα στην Πάρο και βρίσκονται μόλις 50μ από την μεγάλη αμμώδη παραλία του Μώλου. Το κοντινότερο χωριό τα Μάρμαρα βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Πάρου ακριβώς στο στενό ( περίπου 3ν.μ.) που σχηματίζεται ανάμεσα σε Πάρο και Νάξο. Με πεντακάθαρα ρηχά νερά και με την ψιλή ολόχρυση άμμο δίπλα στα πόδια σας το παραδοσιακό συγκρότημα «Μαρουσώ» είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους μακριά από τον συνωστισμό και τις πολύβουες πλάζ.
Το συγκρότημα «Μαρουσώ» αποτελείται από 4 στούντιο και 3 διαμερίσματα, χτισμένα και επιπλωμένα παραδοσιακά. Τα στούντιο είναι μονόχωρα, ευρύχωρα, εξοπλισμένα με ηλεκτρικό πολυκουζινάκι, μικρό ψυγείο, κλιματισμό ή ανεμιστήρα εδάφους, TV, μπάνιο και διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα.
Τα διαμερίσματα αντίστοιχα, έχουν 1 ή 2 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό πολυκουζινάκι ή ηλεκτρική κουζίνα, μεγάλο ψυγείο, κλιματισμό, TV, μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα και διαθέτουν μεγάλο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα.

 


 

Σχόλια

Τα Brands Μας