Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Ξενοδοχεια στο Παρασπορο

Παρος Ξενοδοχεια

Marili Apartments & Studios

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Marili είναι ένα παραδοσιακό Κυκλαδίτικο συγκρότημα που αποτελείται από 11 στούντιο και διαμερίσματα δίπλα στον πανέμορφο κόλπο του Παρασπόρου, σε απόσταση αναπνοής από την Παροικία της Πάρου. Όσοι επιλέξουν να μείνουν στο συγκρότημα της Marili έχουν να διαλέξουν μεταξύ 7 μονόχωρων στούντιο (που είναι κατάλληλα για τρία άτομα) και 4 δίχωρων διαμερισμάτων (που είναι κατάλληλα για μέχρι 5 άτομα), όλα με το δικό τους μπάνιο, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, δορυφορική τηλεόραση, ενεργειακά κουφώματα με ηχομόνωση, κλιματισμό και πρόσβαση σε μπαλκόνι ή βεράντα με θέα από τη μία μεριά τον ιδιόκτητο αμπελώνα και από την άλλη τους περιποιημένους κήπους με τις φοινικιές, τα λιόδεντρα και πολύχρωμα άνθη και φυτά.

Mirsini Studios

Τα Mirsini studios έχουν πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Παροικίας και την παραλία του Παρασπόρου. Έχουν ευρύχωρα δωμάτια με χτιστά διπλά κρεβάτια σε Κυκλαδίτικο στυλ. Το κάθε ένα από τα "Studios" μπορεί να φιλοξενήσει από 2 μέχρι 4 άτομα και είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες.
Όλα τα στούντιος διαθέτουν: ατομικό μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, αυτόνομο σύστημα κλιματισμού, δορυφορική τηλεόραση, σεσουάρ μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας (χρηματοκιβώτιο), ανεξάρτητες βεράντες με Θέα. Κοινόχρηστες παροχές: ιδιωτικός κι άνετος χώρος στάθμευσης, κοινόχρηστο μπάρμπεκιου, internet Service, δωρεάν μεταφορά από και προς λιμάνι –αεροδρόμιο, δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, είναι δεκτά τα κατοικίδια ζώα (κατόπιν συνεννόησης).

Fragoulis Village

Πανοραμικά τοποθετημένο σε έναν λόφο με απέραντη θέα προς τη θάλασσα και πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, το Fragoulis Village βρίσκεται ανάμεσα στην πρωτεύουσα του νησιού την Παρoικιά και τη νότια πλευρά της Πάρου, όπου βρίσκονται οι πιο γνωστές παραλίες της, όπως η Πούντα, ο Παράσπορος, η Αλυκή και η Χρυσή Ακτή. Το Fragoulis Village προσφέρει στους επισκέπτες πανέμορφα δωμάτια με θέα τη θάλασσα ή δωμάτια με θέα τη πισίνα και στούντιο με ζεστό διάκοσμο και ιδιωτικά μπαλκόνια, εκ των οποίων τα περισσότερα διαθέτουν εκπληκτική θέα θάλασσα προς το Αιγαίο και την Αντίπαρο.


 

Σχόλια

Τα Brands Μας