Έχεις απορία για την Σίφνο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σίφνος / Σιφνος Παραλιες / Σεράλια - Σιφνος Παραλιες

Η Παραλία Σεράλια βρίσκεται στην νότια πλευρά του Κάστρου, 3 χιλιόμετρα από την Απολλωνία. Το Κάστρο της Σίφνου, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού. Χτισμένο πάνω σε ένα λόφο στις ανατολικές ακτές της Σίφνου, ήταν η πρωτεύουσα του νησιού. Η βόλτα στα σοκάκια του Κάστρου είναι το must για κάθε επισκέπτη της Σίφνου και η θέα στην ανατολική πλευρά του χωριού με το γραφικό εκκλησάκι της Εφταμάρτυρος κόβει την ανάσα. Από εκεί, τις μέρες με καλή ορατότητα, το απίστευτο αυτό σκηνικό συμπληρώνει η θέα της Αντίπαρου.
Η παραλία Σεράλια αποτελούσε το αρχαίο λιμάνι της Σίφνου και σήμερα είναι ένα ήσυχο και πανέμορφο μέρος. Το μήκος της παραλίας δεν ξεπερνάει τα 30 μέτρα και οι μικρές ταβερνούλες που βρίσκονται εκεί συμπληρώνουν την πανέμορφη κυκλαδίτικη εικόνα.
Προς το Κάστρο εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων από την Απολλωνία και τις Καμάρες. Για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να περπατήσετε μερικά μέτρα από το τέλος του δρόμου.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σίφνο και τις παραλίες της Σίφνου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σίφνου μέσω του live chat!



 

Σχόλια

Τα Brands Μας