Έχεις απορία για την Σίφνο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σίφνος / Σιφνος Παραλιες / Χερρόνησος - Σιφνος Παραλιες

Η Χερρόνησος είναι ένας μικρός και πανέμορφος παραθαλάσσιος οικισμός. Απέχει 14 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Σίφνου, την Απολλωνία και 10 χιλιόμετρα από από τις Καμάρες, το κεντρικό λιμάνι της Σίφνου, στο σχεδόν βορειότερο σημείο του νησιού. Η Σίφνος είναι γνωστή για την κουζίνα της και η Χερρόνησος αποτελεί τον πρεσβευτή του νησιού όσον αφορά πιάτα με θαλασσινά και ψάρια. Οι δυο παραθαλάσσιες ταβέρνες προμηθεύονται τις πρώτες ύλες τους από τους ψαράδες οι οποίοι χρησιμοποιούνε την Χερρόνησο ως λιμάνι, λίγες ώρες πριν σας σερβίρουν το φαγητό σας.
Η παραλία στη Χερρόνησο είναι μικρή και αμμώδης. Δεν είναι οργανωμένη οπότε δεν θα συναντήσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σκιά ενός από τα δένδρα για να προστατευτείτε από τον ήλιο. Επειδή η Χερρόνησος βρίσκεται σε κόλπο, τα νερά της παραλίας είναι πάντα ήρεμα.
Η πολυκοσμία είναι το κάτι σπάνιο σε αυτήν την περιοχή. Την επισκέπτονται κυρίως οι ντόπιοι και κάποιοι διαθέτουν τις θερινές του οικίες στην Χερρόνησο.
Ο συνδυασμός του μεσημεριανού μπάνιου και φαγητού στην Χερρόνησο, είναι κάτι το οποίο συνιστάμε ανεπιφύλακτα.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σίφνο και τις παραλίες της Σίφνου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σίφνου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας