Έχεις απορία για την Σίφνο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σίφνος / Σιφνος Παραλιες / Βαθύ - Σιφνος Παραλιες

Το Βαθύ είναι ένας πανέμορφος και γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός στις νοτιοδυτικές ακτές τις Σίφνου. Βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από την Απολλωνία και 15 χιλιόμετρα από τις Καμάρες. Είναι τοποθετημένο σε κόλπο όπου τα παραδοσιακά Κυκλαδίτικα καΐκια και ιδιωτικά σκάφη βρίσκουν καταφύγιο. Η παραλία είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος για τα δεδομένα της Σίφνου, με χρυσή άμμο, ομπρέλες, ξαπλώστρες και ήρεμα και πεντακάθαρα νερά. Οι ομπρέλες πολλές φορές δεν αρκούν για όλους τους επισκέπτες του Βαθύ, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε την σκιά ενός από τα δένδρα στην παραλία.
Στο Βαθύ υπάρχουν τουριστικές εγκαταστάσεις. Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τα οποία προμηθεύονται από ντόπιους ψαράδες, καφετέριες με θέα την παραλία καθώς και εργαστήρια της σιφνέικης αγγειοπλαστικής, γνωστής για την υψηλή της ποιότητα. Επίσης στο Βαθύ βρίσκεται το μεγαλύτερο συγκρότημα με καταλύματα στην Σίφνο.
Στο Βαθύ μπορείτε να φτάσετε με τοπικό λεωφορείο από την Απολλωνία και τις Καμάρες.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σίφνο και τις παραλίες της Σίφνου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σίφνου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας