Έχεις απορία για την Σίφνο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σίφνος / Σιφνος Παραλιες / Καμάρες - Σιφνος Παραλιες

Καμάρες είναι το κεντρικό λιμάνι της Σίφνου και διαθέτει μια μεγάλη σε μήκος παραλία. Είναι αμμώδης με πολλές ομπρέλες και ξαπλώστρες, με θέα το λιμάνι και τον εντυπωσιακό κόλπο με τα βουνά στις τρεις πλευρές του. Η παραλία στις Καμάρες είναι κατάλληλη για ολοήμερη ηλιοθεραπεία καθώς βλέπει δυτικά και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου, όπως επίσης να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες. Οι Καμάρες έχουν ένα χαρακτηριστικό για τις Κυκλάδες, νησιώτικο αέρα. Ο οικισμός διαθέτει μεγάλο αριθμό από παραδοσιακές ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν πιάτα ντόπιας κουζίνα, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα της, αλλά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, από την νότια πλευρά του λιμανιού, σκαρφαλώνουν στο βουνό και από την άλλη, εκτίνονται κατά μήκος της παραλίας.
Για να απολαύσετε ακόμα πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, μπορείτε να ανεβείτε στην εκκλησία του Αγιου Συμεών. Τα σκαλιά ξεκινούν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου στο γυρισμό μπορείτε να ξεκουραστείτε σε μια από τις καφετέριες ή ταβέρνες.
Οι Καμάρες συνδέονται με δρομολόγια λεωφορείων από σχεδόν όλη την Σίφνο. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σίφνο και τις παραλίες της Σίφνου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σίφνου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας