Έχεις απορία για την Σκιάθο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σκιάθος / Σκιαθος Παραλιες / Ασέληνος

Ο Ασέληνος είναι μια ήσυχη παραλία σε απομακρυσμένο μέρος στην βορειοδυτική Σκιάθο. Βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου, στους πρόποδες της Κουνίστρας. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αν και θα συναντήσετε κάποιες ομβρέλες. Στο μεγαλύτερο της μέρος είναι αμμώδη με βότσαλα. Τα νερά της είναι βαθιά και πεντακάθαρα, η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι αξέχαστη, με τα καταπράσινα δένδρα να πλησιάζουν την παραλία.
Μεγάλη σε μήκος δίνει την αίσθηση ότι δεν είναι ποτέ γεμάτη.
Κοντά στον Ασέληνο βρίσκεται ένα κάμπινγκ, ότι χρειάζεται ένας λάτρεις της φύσης και της χαλάρωσης. Πάνω στην παραλία υπάρχει μια μόνο ταβέρνα με θέα την παραλία και το Βόρειο Αιγαίο.
Στην παραλία μπορείτε να φτάσετε με δύο τρόπους. Οδικώς, όπου έως κάποιο σημείο ο δρόμος είναι με άσφαλτο και συνεχίζετε την διαδρομή σε χωματόδρομο, ή με ένα από τα καραβάκια τα οποία εκτελούν ημερήσιες εκδρομές από την πόλη της Σκιάθου.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σκιάθο και τις παραλίες της Σκιάθου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σκιάθου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας