Έχεις απορία για την Σκιάθο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σκιάθος / Σκιαθος Παραλιες / Κουκουναριές

Η παραλία Κουκουναριές είναι η καλύτερη παραλία της Σκιάθου και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είναι επίσης γνωστή ως η Χρυσή Αμμος εξαιτίας του χρώματος που αποκτάει η άμμος της, τις απογευματινές ώρες.
Οι Κουκουναριές είναι οργανωμένη παραλία με όλες τις ανέσεις. Έχει ομβρέλες και ξαπλώστρες, κέντρα θαλάσσιων σπορ που ικανοποιούν κάθε γούστο και beach bars. Τα πεντακάθαρα και βαθιά νερά, η απαλή άμμος την κάνουν ελκυστικό προορισμό σχεδόν από το πρωί, για αυτό σας συνιστούμε να φτάσετε στις Κουκουναριές αρκετά νωρίς για να βρείτε θέση κάτω από μια ομβρέλα.
Η περιοχή αποτελεί τουριστικό θέρετρο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις. Υπάρχουν ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και ουζερί.
Πίσω από τις Κουκουναριές βρίσκεται το δάσος από το οποίο η παραλία πήρε το όνομα της, με τα δένδρα να φτάνουν έως την άμμο, και ακριβώς πίσω από το δάσος βρίσκεται η Λίμνη Στροφυλίας. Ο σπάνιος αυτός υδροβιότοπος βρίσκεται υπό προστασία.
Η παραλία συνδέεται με συχνά δρομολόγια τοπικών λεωφορείων με την πόλη της Σκιάθου η οποί απέχει 22 χιλιόμετρα. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σκιάθο και τις παραλίες της Σκιάθου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σκιάθου μέσω του live chat!  



Σχόλια

Τα Brands Μας