Έχεις απορία για την Σύρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σύρος / Συρος Παραλιες / Αζόλιμνος

Η παραλία Αζόλιμνος βρίσκεται 6 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη, στις νοτιανατολικές ακτές του νησιού. Η Σύρος διαθέτει παραθαλάσσιους οικισμούς και ο Αζόλιμνος είναι ένας από αυτούς. Η παραλία αποτελείται από χρυσή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Είναι οργανωμένη με όλες τις ανέσεις. Στην παραλία θα βρείτε επίσης κέντρα καταδύσεων τα οποία προσφέρουν αξέχαστες θαλάσσιες περιηγήσεις. Η περιοχή διαθέτει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, αριθμός των οποίων είναι περιορισμένος και εξαετίας της μεγάλης ζήτησης είναι δύσκολο να βρει κανείς ελεύθερο δωμάτιο για διανυκτέρευση. Για αυτό αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το Αζόλιμνος, σας  συνιστάμε να κάνετε κράτηση όσο πιο νωρίς γίνεται.
Η ταβέρνες του οικισμού είναι γνωστές για την εξαιρετική κουζίνα, η οποία αποτελείται μόνο από τα καλύτερα θαλασσινά και ψάρια. Εάν δεν διαμένετε στο Αζόλιμνο, αξίζει να τον επισκεφτείτε για την κουζίνα του.
Οι κατοικίες της περιοχής βρίσκονται ανάμεσα σε δέντρα, κάνοντας τον Αζόλιμνο ήσυχο και χαλαρωτικό μέρος. Τα τοπικά λεωφορεία εκτελούν συχνά δρομολόγια στην παραλία από την Ερμούπολη. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σύρο και τις παραλίες της Σύρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σύρου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας