Έχεις απορία για την Σύρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σύρος / Συρος Παραλιες / Αγκαθωπές

Η παραλία Αγκαθωπές είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Σύρου και μια από τις πιο δημοφιλή. Βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού, 11 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Η παραλία είναι ότι πρέπει για απολαυστικό κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Διαθέτει πεντακάθαρα και ρηχά νερά το οποία είναι κατάλληλα για παιδιά. Είναι οργανωμένη, με ομβρέλες, ξαπλώστρες καθώς και με θαλάσσια σπορ όπως κέντρα καταδύσεων. Στην παραλία θα συναντήσετε επίσης τουριστικές εγκαταστάσεις καθώς κατά μήκος της υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια το οποία σερβίρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσιά.
Κάνοντας ηλιοθεραπεία μπορείτε να απολύσετε την θέα των δυο γραφικών βραχονησίδων, του Σχινονησίου και του Στρογγυλού, οι οποίες βρίσκονται απέναντι από την παραλία.
Για τους ρομαντικούς, η παραλία Αγκαθωπές προσφέρει αξέχαστο ηλιοβασίλεμα, με τον ήλιο να χάνεται πίσω από τα βουνά της Κύθνου.
Μπορείτε να φτάσετε στους Αγκαθωπές χρησιμοποιώντας την τοπική γραμμή λεωφορείων από τη Ερμούπολη. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σύρο και τις παραλίες της Σύρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σύρου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας