Έχεις απορία για τα Χανιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χανιά / Χανια Παραλιες / Γραμβούσα

Η Χερσόνησος της Γραμβούσα είναι μια περιοχή εξωπραγματικής ομορφιάς στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης στο οποίο θα συναντήσετε τις πιο εντυπωσιακές παραλίες των Χανίων.  Η Hμερη Γραμβούσα είναι ένα μικρό νησάκι απέναντι από τις βορειοδυτικές ακτές της χερσονήσου και ανήκει στην προστατευόμενη περιοχή Natura. Την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο και είναι ένα μέρος το οποίο πρέπει να δείτε από κοντά και εσείς. Ο πιο εύκολος τρόπος πρόσβασης είναι με καραβάκι από την Κίσσαμο και κρατάει περίπου μια ώρα. Στην κορυφή του νησιού θα συναντήσετε ένα εντυπωσιακό φρούριο πειρατών, η παρουσία του οποίου γέννησε θρύλους για κριμένο θησαυρό στην περιοχή. Αναπόσπαστο κομμάτι του τοπίου έχει γίνει επίσης το σκουριασμένο ναυάγιο πλοίου, το οποίο προσάραξε ανάμεσα σε δυο κόλπους στο νότιο τμήμα του νησιού. Τα νερά της περιοχής είναι πεντακάθαρα και γαλανά και λόγω υποθαλάσσιου ενδιαφέροντος συνιστώνται για καταδύσεις. Η Ήμερη Γραμβούσα διαθέτει ένα καφενείο από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Συνιστάμε να έχετε μαζί σας καλό αντηλιακό καθώς τα μέρη με σκιά είναι προορισμένα.
Τα καραβάκια από την Κίσσαμο, μετά την επίσκεψη στη Ήμερη Γραμβούσα, συνεχίζουν το ταξίδι προς την λιμνοθάλασσα του Μπάλου η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές περιοχές της Κρήτης.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τα Χανιά και τις παραλίες στα Χανιά, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο των Χανίων μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας